Shuib nak kahwin

Shuib nak kahwin

Kahwin shuib nak

@Shuib nak kahwin

Perihal selebriti popular Shuib yang tidak menolak untuk berkahwin lagi shuib nak kahwin ada jodoh turut memberi tem. Menurut Khairul yang popular dengan gelaran SuperDaddy, apa sahaja keputusan Shuib, biarlah empunya diri yang menentukan. Malah ia bukan bermakna tiada lagi rasa sayang kepada yang telah pergi, namun ada kalanya menitipkan doa adalah lebih baik daripada menimbulkan sebarang spe.

Korang ni pun, biarlah dah jodoh dia. Kita manusia ada keperluan, ada kehendak. Kita ni sejenis spesis yang hidupnya berpasangan untuk saling berkasih sayang dan menjaga antara satu sama lain. So, doakanlah agar dipermudahkan jodoh dia.

Ada yang decide shuib nak kahwin...

Get updated Shuib nak kahwin

Sebelum ini, penyannyi Siti Sarah iaitu isteri kepada pelawak Shuib pernah menceritakan sebelum ini detik perkenalannya dengan Shuib, sebelum mengambil keputusan untuk berkahwin dengan suaminya itu. Perkara ini dikongsikannya di Instagram miliknya, dan telah membuatkan ramai berasa sɛbɑk dan tɛrhɑru.

Katanya, perkenalan mereka hanya singkat dan terus membuat keputusan untuk berkahwin. Sebelum bernikah, kerja Shuib pada ketika itu tak banyak, dan perkara ini kadang-kadang membuatkan dia r¡sɑu juga. Tetapi, dia memberitahu yang Shuib bukanlah sejenis hanya menunggu sahaja kerja itu datang, tetapi dia akan mencari kerja untuk dapatkan rezeki lebih. Malah Shuib pernah bekerja di bazar ramadhan dengan menjual ayam...

Added tags related to Shuib nak kahwin

  • [VIDEO] Ibu bagi ‘green light’ kahwin lagi, Shuib mula kenal seseorang… Terfikir siapa nak terima duda anak 4
  • Datuk Rosyam Nor Meradang kerana Shuib Sepahtu Nak Kahwin Lagi?
  • Duit hantaran Shuib dulu rupanya hutang...
  • “Suruh daddy kahwin, nak mak tiri…”
  • “Nak Kahwin Dgn Shuib, Hadap Saya Dulu”
  • “Bukan asbab kubvr masih merah,”
  • “Bukan asbab kubur masih merah,”