Cirit birit selepas vaksin

Cirit birit selepas vaksin

Selepas vaksin birit cirit

@Cirit birit selepas vaksin

Dr Amalina berkongsi pengalaman ketika menerima dos pertama suntikan vaksin Covid-19, baru-baru ini. TAHUN 2020 merupakan tahun duka buat seluruh dunia apabila pandemik Covid-19 melanda yang menyaksikan lebih 67 juta penduduk dijangkiti virus berkenaan, dengan angka kematian pula melebihi 1.

Sehingga kini, penularan Covid-19 nampaknya masih belum reda malah mencatatkan peningkatan kes saban hari membuatkan orang ramai amat berharap agar vaksin yang dihasilkan mampu 'melawan' virus yang membawa maut itu. Sejak beberapa minggu lalu, beberapa negara sudah mula melakukan suntikan pemberian vaksin kepada rakyat mereka.

ARTIKEL BERKAITAN: ARTIKEL BERKAITAN: Namun dalam pada ramai yang menyambut berita penemuan vaksin itu dengan...

Get updated Cirit birit selepas vaksin

TIPS SEBELUM SELEPAS VAKSIN COVID19 Beberapa minggu yang lepas Nina ada temankan mama Nina dapatkan suntikan vaksin. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, dipermudahkan dan tenang. Cuma Nina jer yang over nervouse tapi mama sangat cool! Excited dia nak pi cucuk vaksin.

Hari yang dinantikan pun tiba. Dah pesan sesiap, mesti makan sarapan dulu sebelum kita keluar. Alhamdulillah Nina ada persiapkan diri dengan pembacaan perihal vaksinasi dan terangkan pada mama Nina TIPS Sebelum Selepas Vaksin Covid19 Yelah.

Atleast kena lah tau apa perlu cirit birit selepas vaksin dan apa andaian akan terjadi nanti kannn? So Nina share sini untuk rujukan korang...

Added tags related to Cirit birit selepas vaksin

  • Gejala selepas vaksin
  • TIPS SEBELUM SELEPAS VAKSIN COVID19 WAJIB TAHU
  • Demam panas selepas vaksin covid19
  • Mama Jangan Cemas Sangat Bila Anak Cirit Birit, Elak Hentikan Dengan Ubat!
  • Cirit
  • Selepas disuntik vaksin Covid
  • Sakit perut tiba