Perkahwinan idaman

Perkahwinan idaman

Idaman perkahwinan

@Perkahwinan idaman

Perkahwinan idaman dipersoalkan kerana dijadikan soalan SPM TULAR di media sosial tentang tajuk 'Perkahwinan Idaman' yang diberikan untuk pelajar Sijil Pelajaran Malaysia SPM 2021 bagi ujian lisan viva Bahasa Melayu. Ia kini menjadi satu perbahasan yang hangat diperkatakan para netizen, tambahan pula ia turut dimuat naik di Facebook. Kebanyakan netizen menyelar tajuk berkenaan dengan menyatakan ia tidak relevan selain mempertikaikan tahap pemikiran pegawai-pegawai Kementerian Pendidikan KPM ' no wonder our education keep going downhill with educators like this'.

ARTIKEL BERKAITAN: ARTIKEL BERKAITAN: "Nampak sangat inilah level otak KPM, sudah langsung tak berfungsi sejak akhir-akhir perkahwinan idaman. Budak yang darjah 1...

Get updated Perkahwinan idaman

Terima kasih admin kalau cerita aku disiarkan. Umur aku 25 tahun ni. Aku tulis ni sebab aku sendiri runsing tentang perkahwinan. Zaman sekarang ni kahwin muda dah jadi trend. Tak terkecuali juga aku yang pernah juga berangan nak kahwin muda. Tapi takde lah muda sangat aku plan. Selain trend kahwin muda.

Benda macam ni sebenarnya macam me-momok-kan aku atau maybe org lain smpai rasa takut nak kahwin. Dulu aku tak kisah sangat bila baca kat fb pasal kes cerai ke suami curang sebab aku fkir tu lumrah la gaduh gaduh.

Sampailah bila mana aku dh ready nak kahwin sampai seru...

Added tags related to Perkahwinan idaman

  • Adventure Time: Majlis perkahwinan idaman saya
  • Perkahwinan, Idaman Atau Gurauan
  • Tajuk ‘perkahwinan idaman’ untuk soalan lisan SPM... netizen persoal kredibiliti KPM, tapi ada puji soalan ‘out of the box’
  • Checklist Persiapan Perkahwinan Lengkap A
  • Perkahwinan Idaman