Roti sosej gulung

Roti sosej gulung

Gulung roti sosej

@Roti sosej gulung

Kami mencadangkan anda mencubanya sendiri, jangan beli di kedai. Tidak, jika anda membeli di kedai, jangan cheasiya. Jika anda memasak, mula berayun keju pakej tiada lagi cerita. Menjadi pasti, sedap dan selera. Air tangan anda untuk perut anda bahawa ia adalah cantik. Haaa, cepat je melihat ke bawah.

Anda semua benar-benar sedar. Pernah mendengar ada roti sosej atau anjing Panas?? Sosej gulung adalah lebih kurang sama dengan roti sardin, kerana sosej itu juga boleh digantikan dengan sardin Pusat. Memang lazat dimakan bersama sos cili dan mayones. Resipi yang sangat mudah.

OK, jika anda ingin mencuba untuk melihat roti goreng sosej...

Get updated Roti sosej gulung

Resepi Roti Sosej Gulung Senang Bila anak-anak dah makin membesar ni, memasak merupakan perkara wajib untuk surirumah macam saya. Tiap kali tiba waktu petang, kalau takde aktiviti mengunyah rasa macam tak sah pula sebab kami semua memang suka makan tak kira masa. Jadinya kalau time rajin datang bertandang, maka berasapla dapur waktu petang untuk menu hi-tea.

Antara menu petang yang boleh dihidangkan antaranya adalah roti sosej gulung. Senang sangat sebenarnya nak buat roti gulung sosej ni. Cukup bahan boleh terus masak. Kebetulan kalau jadi macam keluarga saya, stock roti sentiasa ada makanya boleh terus buat menu roti sosej gulung petang...

Added tags related to Roti sosej gulung

  • √Resepi Roti Sosej Gulung Simple
  • Resepi Roti Sosej Cheese Gulung
  • Resepi Roti Gardenia Sosej Cheese Gulung (Sedap Makan Banyak Kali)
  • RESEPI ROTI SOSEJ GULUNG
  • ROTI GULUNG SOSEJ
  • Roti Sosej Gulung Bergoreng
  • Resepi Roti Sosej Gulung yang Senang
  • Resepi Roti Sosej Gulung Cheese Leleh Air Fryer