Telaga house kajang

@Telaga house kajang

Tahun ini Ai dan Coco beraya di sebelah Ai, di Melaka. Tapi telaga house kajang di rumah je lah dengan keluarga. Ai nampak mak dan baba gembira sangat apabila anak-anak dan cucu-cucu ada di pagi raya. Sejak berkahwin, Ai susah nak jumpa semua adik-beradik Ai di hari raya. Tapi tahun ini, Ai dapat jumpa semua! Seronok tu tak payah nak cakap lah. Bila ramai ni, macam-macam ragam. Benda kecil pun akan riuh satu taman. Persiapan Hari Raya Ai dah ada di Melaka pada hari Sabtu lagi.

Esoknya, kami buat aktiviti kacau wajik. Coco yang kacau sebab wajik tu dia yang...

Get updated Telaga house kajang

Assalamualaikum and hye readers. Family day di Telaga House, Kajang Selepas selamat hari tu, Ai sambung bercuti panjang dengan keluarga mertua pula.

Kena bahagi masa untuk kedua-dua belah keluarga. Tapi kami tak pergi jauh-jauh pun. Tak sangka di Kajang ada Airbnb yang cantik dan besar dengan harga yang berpatutan. Family day di Telaga House, Kajang Nak kumpulkan ahli keluarga untuk family day bukan mudah ya. Masing-masing dah berkeluarga dan berkerjaya. Nasib baik masa buat family day haritu sekolah belum dibuka, kalau tak lagi payah nak berkumpul. Macam biasa sebelum nak berkumpul ramai-ramai tu, kami dah buat test COVID-19 di rumah...

Added tags related to Telaga house kajang

  • Pejabat Pendidikan Daerah Hulu Langat
  • Discover telaga house kajang 's popular videos
  • Senarai Homestay Di Selangor / KL/ Putrajaya Dengan Private Pool (2021)
  • W : TWO WORLDS
  • Raya Terkejut Raya Penuh Dengan Kemeriahan