Anas seafood tanjung kling

Anas seafood tanjung kling

Tanjung kling seafood anas

@Anas seafood tanjung kling

Restoran yang berbaloi di kunjungi untuk seisi keluarga. Makanan sedap dan kena dengan harga. Menu yang di hidangkan di sini adalah western food dan makanan tempatan. Kalau gatal nak cuba, boleh order. Saiz menu yang di hidangkan memang besar, kenyanglah kalau makan. Tempat pun selesa, boleh duduk lepak lama sikit melepas penat berjalan jalan seharian. Bolehlah berbual mesra dengan hari keluarga sambil menikmati makan malam.

Kebanyakan yang berkunjung ke mari adalah keluarga, sebanyak 161 pelanggan yang telah makan di sini telah meninggalkan ulasan di Google. Tempat ni sebenarnya buka dari pagi, nak sarapan dan lunch di sini pun boleh.

Alamat:...

Get updated Anas seafood tanjung kling

Minggu lepas anas seafood tanjung kling plan kami balik ke JB,tp last minit cancel sebab takut rushing. Aku keje malam keesokan harinya. So kami decide nak g makan seafood kat Melaka. Biasanya kami makan kat Umbai jauh ke dalam sikit, lebih kurang sejam setengah perjalanan dari Seremban tp kali nih hubby ajak pegi Tanjung Kling pulak.

Rupanya kat Tanjung Kling ni ada banyak pantai,yang femes Pantai Klebangla kan. Korang tanyala orang Melaka ye!! Kat sini namanya Pantai Hailam ye. Tanpa fikir panjang,kami terus masuk je. Sekali tengok rupanya bukanler medan selera sangat pon. Ikan bakar pon alahai 2-3 jenis aje....

Added tags related to Anas seafood tanjung kling

  • Restoran Anas Seafood, Pantai Klebang
  • story of 'OUR' life: Seafood at Tanjung Kling
  • Anas Seafood
  • 40 Tempat Makan Best Breakfast, Lunch & Dinner Best Di Melaka
  • Tempat Makan Best Di Melaka Waktu Malam!
  • 8 Tempat makan best di Melaka waktu malam [Update 2019]
  • Banyak Tempat Best Boleh Explore Kat Melaka. 20 Ni Boleh Masuk FREE Je, Rugi Tak Singgah!